IMG_2799.jpg

stap 1: eerste gesprek / brainstorm

Tijdens dit kennismakingsgesprek ga ik samen met jou mee in de zoektocht naar de vormgeving van je ondernemingsideeën. Hier wordt de eerste stap gezet naar de visuele identiteit van je onderneming. Deze look zal jarenlang het imago bepalen van je bedrijf of project!

Wat doe je of wil je doen? Waarom? Hoe? Welke stijl wil je uit? We brainstormen en vinden de nodige ingrediënten voor een ontwerp: vorm, typografie, kleur.


voorontwerp.jpg

stap 2: voorontwerp

In een voorontwerp zal ik de aangegeven richting verder uitwerken. Dit zal in de vorm van schetsen of enkele eerste digitale uitwerkingen gebeuren. De voorontwerpen worden je kort na ons eerste gesprek voorgelegd. Als opdrachtgever zal je hierop ongeremd feedback kunnen geven en verder de weg wijzen die je uitwil.


voorontwerpen Meraki.jpg

stap 3: uitwerking

Op basis van je feedback zal ik de voorontwerpen verder uitwerken. Als opdrachtgever beslis je hieruit welke variatie(s) je het meest aanspreken.


huisstijl:logo.jpg

stap 4: jouw ontwerp

Jouw eerste keuze wordt verder uitgewerkt en in de gepaste vorm gegoten. Mijn creatieve en grafische skills werken jouw campagne, logo, huisstijl, uitnodiging of brochure uit tot in de puntjes.


achtergrond.jpg

stap 5: opvolging

Ik zal je verder begeleiden in de concrete uitwerking van je ontwerp(en). Ook de communicatie met een drukkerij wordt verder mee opgevolgd.


Marijke van Voor.ontwerp maakte voor de deelwerking toerisme van Kempens Karakter drie brochures die fietstoeristen doorheen de hele regio langs volkscafés leiden. De brochures werden een streling voor het oog. Marijke wisselde een stijlvolle vormgeving af met nostalgische elementen. Ze ging daar zelfs voor op prospectie naar de locaties zelf, nam er foto’s en verwerkte deze elementen meesterlijk in de vormgeving. Het was bovendien heel fijn samenwerken met Marijke. Ze is creatief, geduldig en flexibel en bovenal professioneel. Ze kon zich inleven in ons project en dacht actief mee na over de perfecte vertaling van concept naar beeld. Met plezier zetten we de samenwerking met Marijke verder in de toekomst.
— Jan Matthé, Kempens Karakter Herentals